Как Скалата харчи милионите си


Как Скалата харчи милионите си
Снимка: Getty Images/Guliver

5582

Наскоро Дуейн Джонсън – Скалата бе обявен за най-високо платения актьор в Холивуд. По данни на Forbes бившият кечист печели по 64,5 млн. долара годишно, което го поставя пред имена като Робърт Дауни-младши и Брад Пит.

Джонсън определено е сред най-ангажираните звезди. Той снима филми, телевизионни сериали и е рекламно лице. Освен това има и продуцентска компания. Как обаче си почива и харчи парите си в свободното си време?

Част от финансите на Скалата отива за поддържане на невероятното му тяло. Той спазва строга диета, но всички продукти, включени в нея, са от най-високо качество. Също така има няколко лични фитнес треньори – и то сред най-известните в средите. Заплащането им определено не е ниско.

Джонсън е почитател и на хубавите дрехи. Притежава голяма колекция маркови костюми, доста от които в ярки цветове.

При пътуванията си за промотиране на филми Скалата често пътува с луксозен частен самолет. Не е ясно дали е негова собственост или го наема, но цената на такъв самолет достига до 65 млн. долара. Колата, с която се придвижва, пък е Pagani Huayra. Стойността ѝ е над 1 млн. долара.

Когато не пътува, той си отдъхва в някой от имотите си за милиони долари. Скалата очевидно обича да прави сделки с имоти – през последните години е продал 10 от къщите си. Последната му придобивка е имение за 5,5 млн. долара във Флорида. Има и ферма с коне във Вирджиния, както и дом в Лос Анджелис.

Подобно на много други знаменитости, Джонсън се занимава активно с благотворителност. Основател е на фондацията Dwayne Johnson Rock, която помага на тежко болни деца.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички