Известните актьори, които са лъгали в автобиографиите си


Известните актьори, които са лъгали в автобиографиите си
Снимка: Getty Images

4851

На много от нас им се е случвало да преувеличават или направо да послъгват в CV-тата си, за да получат мечтаната работа. Това често правят и актьорите, когато искат да ги одобрят за дадена роля, защото - за съжаление - понякога лъжата докарва повече дивиденти от истината. От The Richest разказват за някои от най-известните представители на седмото изкуство, шмекерували в автобиографиите си.  

Най-честата лъжа е свързана с възрастта. Изненадващото обаче е, че става въпрос за завишаване на годините. Звезди като Никълъс Кейдж, Упо Голдбърг, Сандра Бълок са споделяли, че им се е налагало да се представят за по-възрастни, отколкото са. Разбира се, има и обратния случай - Мила Кунис, Карла Гуджино и Лорънс Фишбърн например били на по 14-15 години, а казвали, че са на 18, за да получат определени роли.

Друга честно срещано преувеличение в актьорските среди е свързано с конкретно умение, а именно - язденето на кон. Много звезди го правят във филми, но не всички са особено добри в него. Даниъл Крейг, Еди Редмейн, Рейчъл Макадамс и Ан Хатауей са само част от знаменитостите, признали, че са лъгали режисьори и кастинг директори за опита си като ездачи.

Дори на красавци като братята Крис и Лиъм Хемсуърт им се е налагало да лъжат. Първият, който е най-известен с ролята на бога на гръмотевиците Тор, има впечатляващ ръст от 190 см, но това понякога му пречело да печели роли, та лъжел, че е по-нисък. Брат му Лиъм пък казал, че може да играе перфектно волейбол, а чак когато му се наложило да го прави пред камера, осъзнал, че всъщност е доста труден спорт.

Любимецът на почитателките на "Здрач" Робърт Патинсън пък лъгал, че е завършил "Оксфорт". Британецът обикалял по кастинги в Лос Анджелис и обяснявал с подчертано снобски акцент, че е учил в престижния университет, за да впечатлява американците.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички