Джеф Безос се появи публично с любовницата си (Снимка)

Джеф Безос се появи публично с любовницата си (Снимка)
Източник: Getty Images/Guliver

След като разводът му приключи, най-богатият мъж на света Джеф Безос вече няма причина да крие връзката си с водещата Лорън Санчес. Двамата се появиха за първи път заедно на публично място - излязоха на вечеря в Ню Йорк, пише People.

През януари стана ясно, че основателят на Amazon се развежда със съпругата си Маккензи, с която бяха заедно 25 години и с която имат 4 деца. Малко след това бе разкрито, че причината за раздялата е изневярата на Безос с Лорън Санчес. Водещата също бе омъжена по това време, като двете двойки били семейни приятели.

Безос и Санчев вечеряха в непретенциозния ресторант „Емили”, известен с пиците си. Двамата бяха облечени небрежно, вижда се от снимките.

Според публикацията Безос през последните месеци е бил съсредоточен в приключването на брака си и детайлите около развода, но след като всичко вече е останало в миналото, „е дошъл моментът двамата с Лорън да излязат и да започнат да се срещат като нормалните хора”.

Богатството на Джеф Безос надхвърля 130 млрд. долара. При развода неговата съпруга Маккензи получи 35,6 млрд. долара в акции.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.