Добрев твърди, че плаща 1200 лева наем на фирмата на майка си

Добрев твърди, че плаща 1200 лева наем на фирмата на майка си
Източник: БГНЕС

Сега съм доубит, в политическия смисъл на думата. Тези клевети, които петнят политиците са изключително неприятни. Не приемам за нормално да ме плюят и просто реших, че не мога повече, и да си подам оставката. Това каза Делян Добрев, който подаде оставка като депутат на 9 април. 

Пред bTV той допълни, че остава областен координатор на ГЕРБ Хасково и допълни: "Ще продължа да участвам в организирането на изборите, защото съм убеден, че в България няма по-добро управление. Дори за съмнения се подават купища оставки в партия ГЕРБ. Говорих с Борисов по телефона, аз го потърсих и му обясних, че трябва да си подам оставката."

Относно апартамента му в кв. "Манастирски ливади" бившият депутат уточни, че  "собственици в сградата са моят кум и моята майка. Когато участваш в строителството на една сграда, ти излиза малко по-евтино. Ние не сме една фамилия, ние сме различни семейства, с Гаргов нямам нищо общо", коментира Делян Добрев ниските цени при придобиването на въпросния апартамент."

Добрев допълни, че той имот няма и живее в апартамента на майка си: "Внушението беше, че някой е изкярил от ниската цена на апартамента. Има още свободни апартаменти, който иска може да отиде и да си купи. Сега пак живея под наем, защото апартаментът е на фирмата на майка ми. Наемът е 1200 лева, плащам всеки месец по банков път."

"Валят оставки в ГЕРБ, за да се покаже, че трябва да има морал. Ние сме в политиката, защото имаме идеи, които искаме да реализираме. ГЕРБ е единствената партия, която прави това. Докато водач на листата на БСП е човек, който е обвиняем. Огорчен съм, защото не вярвах, че политиката е мръсна работа. Тръгвам си, защото се уморих да защитавам името си от всякакви спекулации", каза още той.

Добрев допълни, че ще съди Елена Йончева и другите също трябва да го направят, защото "тя носи отговорност за всички глупости, които се изговориха по наш адрес, за всички лъжи."

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.