Българска строителна седмица – актуалност, разнообразие и качество за 18-ти пореден път в Интер Експо Център


Българска строителна седмица – актуалност, разнообразие и качество за 18-ти пореден път в Интер Експо Център
Снимка: Интер Експо Център

5728

Изложението ще представи най-доброто от строителния бранш от 7-ми до 10-ти март 2018

Едно от най-представителните и утвърдени изложения у нас „Българска строителна седмица“ ще представи своето 18-то издание. Единственото специализирано събитие в строителния бранш тази пролет в София ще се проведе в Интер Експо Център от 7-ми до 10-ти март. Международното изложение ще събере над 250 представени компании в областта на строителството от България и Европа, които ще покажат най-актуалните си продукти и решения. Акцентът в тазгодишното изложение ще бъдат темите, свързани с функционално строителство, енергоефективност и екологичност.

Българска строителна седмица е едно от най-очакваните събития през годината, тъй като обединява на едно място фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации не само от България, но и от цяла Европа. На площ от над 5000 кв.м може да намерите представители от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция. Toва превръща изложението в своеобразна платформа за представяне на иновациите в бранша, заздравяване на търговските отношения с настоящите партньори в бизнеса и създаване на нови контакти със строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти. 

Meждународното изложение ще разгледа важни теми като функционално строителство, енергоефективност и екологичност, представяйки най-актуалното във всяка една област. Богатата съпъстващата програма ще застъпи Европейската инициатива „Европейска година на по-зелените градове 2020” част от която е и българската проява „За по-зелени градове в България 2020”. В рамките на програмата ще бъде представен и проектът „Визия за София“. Свой семинар ще проведе и Българската асоциация за изолации в строителството, а сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ – своята национална конференция. Заедно с това на Българска строителна седмица ще се проведе и специален семинар, насочен към 3D проектирането и визуализирането в областта на ландшафта.

Партньри на изложението са Сдружение Български врати и прозорци, Градът Медиа Груп, Българската асоциация за изолации в строителството Български съвет за устойчиво развитие, Камара на архитектите в България, Университет по архитектура, строителство и геодезия, Българска фасилити мениджмънт асоциация и Български съюз на производителите на сглобяеми къщи.

Паралелно с Българска строителна седмица ще се проведе и международното изложение Security Expo 2018, ориентирано към българските и чуждестранните лидери в производството и търговията на системи за сигурност, видеонаблюдение и пожаробезопасност, както и на услуги свързани с тази дейност.

Допълнителна информация за изложението можете да откриете и на http://buildingweek.bg.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички