Бри Ларсън израснала в мизерия. А за ролята си на Капитан Марвел взе 5 млн. долара


Бри Ларсън израснала в мизерия. А за ролята си на Капитан Марвел взе 5 млн. долара
Снимка: Getty Images/Guliver

8975

На само 29-годишна възраст Бри Ларсън вече има награда "Оскар", направи режисьорския си дебют и написа история като първата жена супергерой на Marvel със самостоятелен филм.

За ролята си в "Капитан Марвел" Ларсън е получила 5 млн. долара, пише The Hollywood Reporter. Това е значително повече, отколкото Робърт Дауни младши взе за първата част на "Железния човек" през 2008 г. - 500 000 долара. Все пак трябва да се има предвид, че за тези години Marvel наистина се превърна във филмова империя. 

Самата Бри Ларсън обаче признава, че в миналото е имала финансови проблеми. "Всичко това е ново за мен, защото до преди две години нямах достатъчно пари. Парите даже ме плашеха", споделя тя в интервю за Marie Claire. 

Актрисата е родена в Сакраменто, по-късно се мести в Лос Анджелис с майка си и сестра си. Трите живели в една стая и купували възможно най-евтината храна.

"Живеехме в студио с едно легло. Ядяхме инстантни спагети. Нямах играчки. Имах две блузи и един чифт дънки и това беше. Но пък бяхме с мама и си спомням този период като щастлив", допълва днешната носителка на "Оскар".

Тя още се чуди защо хората харчат толкова много за дрехи.

"Тениска за 100 долара ли? Мога да си купя 50 тениски за толкова пари", казва тя. "Допълнителните ми средства днес ми дават енергия. Радвам се, че мога да помагам на хората, които обичам, да дарявам за различни каузи. На мен лично не ми трябват толкова много неща".

Ларсън твърди, че се радва, че не е израснала в охолство.

"Материалните неща не ме карат да чувствам нищо. Тъй като съм отраснала с малко, сега знам, че не ми е нужно много", споделя още актрисата.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички