Борисов към Силвестър Сталоун: Как си, братко мой (ВИДЕО)


Борисов към Силвестър Сталоун: Как си, братко мой (ВИДЕО)
Снимка: Министерски съвет

6283

Премиерът Бойко Борисов се срещна с легендарния актьор Силвесър Сталоун. Двамата показаха много топли отношения. "Как си, братко мой, радвам се да те видя отново", обърна се премиерът към световноизвестния екшън герой.

"10 години дали минаха от предишната ни среща? И ти все си си Рамбо", отбеляза Борисов. Той показа обща снимка на двамата на мобилен телефон и припомни: "Тука още съм mayor (кмет на София, б.р.)".

Сталоун пристигна миналата седмица в София, за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента: "Рамбо V: Последна кръв", на който е продуцент и сценарист. Той ще отседне в един от най-големите столични хотели и ще работи само във филмовия център в "Бояна".

Холивудската звезда изказа положителните си впечатления от развитието на филмовата индустрия в България. Той беше силно впечатлен, че българите много бързо са построили подземен тунел, дълъг над 1 км за една от сцените в новия "Рамбо". "Имате невероятни строители (сценични работници, б.р.). Нещо, което в Америка отнема 2 месеца, тук го правите за 2 седмици", каза Сталоун.

Построили сме над 62 километра метро, паркове, градини, похвали се в отговор Борисов.

"Действието във филма се развива в Аризона, Америка и в Мексико, но всичко сме снимали в България и изглежда съвсем същото", каза актьорът. Човек от екипа му разкри, че последната част "Рамбо" е снимана в района на село Железница. Използвана е и конната база в село Ковачевци.

Сталоун показа на Борисов и трейлъра на новата си продукция, където се вижда много екшън и впечатляващи ефекти. "С Пленкович и Хърватия сега ще се съревноваваме. Там снимаха Game of Thrones", отбеляза българският премиер.

"Искам да ти благодаря за добрите думи за България, които споделяш в интернет", каза Борисов на Сталоун.

Актьорът от своя страна се оплака единствено от студената ни зима. "Живея в Калифорния и съм свикнал на по-топло", каза Слай с усмивка. "Така е, но пък правим световни първенства по ски, имаме страхотни зимни курорти - Банско, Пампорово, Боровец", отговори Борисов.

Още от Макроикономически поглед


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички