Авиокомпания направи невероятен подарък на бебе, родено на борда


Авиокомпания направи невероятен подарък на бебе, родено на борда
Снимка: Facebook/Missy Berberabe Umandal

4432

Понякога радостните събития идват в най-неподходящи моменти. В това се убедила бременна дама, на която се наложило да роди на борда на самолет, пътуващ от Дубай за филипинската столица Манила.

Полетът се изпълнявал от авиокомпанията Cebu Pacific Air. Четири часа след началото му жената започнала да ражда. Терминът ѝ бил насрочен за пет седмици по-късно, но малкото момиченце, което се появило на бял свят, явно нямало намерение да чака повече, съобщава The Independent.

Раждането протекло без проблеми с помощ от стюардите и две медицински сестри, които били сред пътниците на борда. Момиченцето било кръстено Хевън („рай“ от англ. ез).

Друга пътничка разказа историята във Facebook: “Чухме вик и секунди по-късно бебешки плач. Малко по-късно майката дори се върна на мястото си. А отпред имаше две семейства с бебета, които ѝ услужиха с неща от първа необходимост“.

Самолетът кацнал извънредно в Индия, за да получат майката и бебето медицинска помощ. Целият екип в самолета много се зарадвал на събитието, а от авиокомпанията направили невероятен жест – те подарили на малката Хевън 1 милион безплатни авиомили, които са безсрочни и могат да се използват както от нея, така и от семейството ѝ. В пари стойността на безплатните пътувания се равнява на 108 000 долара.

„Ти си божие чудо и ние се чувстваме благословени, че участвахме в пристигането ти на този свят. Винаги ще бъдеш най-забележителния ми пътник“, написа главният стюард Марк Мартин в обръщение към Хевън след щастливото събитие.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички