5 знаменитости, които може би ще се кандидатират за президент на САЩ


5 знаменитости, които може би ще се кандидатират за президент на САЩ
Снимка: GettyImages

3864

След като американските гласоподаватели избраха противоречива фигура като Доналд Тръмп за свой президент, какъв ли ще бъде следващият им политически любимец?

Напълно възможно е той да дойде от редиците на шоубизнеса, пише Mashable. Президентски избори в САЩ ще има чак през 2020 г., но за потенциалните кандидати започва да се говори от рано. И сред тях има доста имена на знаменитости.

Опра Уинфри


За легендарната телевизионна водеща се носеха много сериозни слухове, че планира политическа кариера. Тя ги отрече, но никога не се знае - може пък да размисли, когато стане време за избори.

Дуейн Джонсън-Скалата


Феновете на кечиста, превърнал се в актьор, настояват той да се кандидатира през 2020 г. и това искане определено набра популярност в социалните мрежи. Засега Джонсън посреща слуховете със смях, но той е доста харесван и активен по различни каузи и не би бил лош вариант за президент.

Алек Болдуин


Актьорът имитира перфектно настоящия държавен глава Доналд Тръмп в комедийни скечове. Запитан дали би се кандидатирал, той заяви: "Ако го направя, ще спечеля."

Марк Зукърбърг


Преди време създателят на Facebook тръгна да обикаля всички щати на САЩ и породи слухове, че подготвя почвата за бъдеща президентска кампания. След последните изцепки на Facebook с изтичането на лични данни обаче е сигурно, че Зукърбърг няма шанс.

Кание Уест


Рапърът намекна, че обмисля да се кандидатира. Можем само да кажем - тежко и горко на Америка и света, ако го направи и спечели.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички