5 богати звезди, чиито завещания не включват семействата им


5 богати звезди, чиито завещания не включват семействата им
Снимка: gatesnotes.com

9022

Какво да направите с парите или имотите си след смъртта може би не е труден въпрос за повечето средностатистически хора. Но когато става дума за много пари и за известни хора, нещата никога не са толкова прости, колкото изглеждат.

Много знаменитости са направили своите завещания отдавна, в което няма нищо лошо, но учудващ факт е, че наследниците съвсем не са членове на семейството им. Ето къде ще отиде богатството на тези 5 звезди.

1. Опра Уинфри

Една от най-богатите жени на планетата има големи планове за своето богатство от 3 милиарда долара. Тъй като няма собствени деца, телевизионната звезда и бизнесдама ще отдели над 30 милиона долара за петте си кутрета и грижата по тях. Смеем да твърдим, че това са наистина щастливи кученца!

2. Аштън Къчър и Мила Кунис

Холивудската двойка планира да дари богатството си за благотворителност. Децата им, Уайат и Димитри, няма да получат много. Но пък Къчър смята да инвестира във всяка една от страстите на момчетата на по-късен етап, така че да могат сами да се развият.

3. Бил Гейтс

Може би смятате, че основателят на Microsoft, който притежава 87 милиарда долара, ще окъпе децата си в злато след смъртта му. Но не - той планира да остави по-голямата част от богатството си на различни благотворителни организации и е насърчил други заможни хора да направят същото.

4. Стинг

Рок звездата, натрупал 200 милиона долара само като фронтмен на The Police, няма да остави спестяванията на 6-те си деца. Стинг планира да ги изхарчи преди да си отиде от този свят, може би се наслаждавайте на повече нощи с добрите си приятели Брад Пит и Дженифър Анистън.

5. Саймън Кауъл

Създателят на Х-Factor няма никакви планове да остави своите 600 милиона долара на своя единствен син, а на трите си кучета Скуидли, Дидли и Фреди, които топлят сърцето му.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички