4 лесни ритуала за привличане на пари


4 лесни ритуала за привличане на пари
Снимка: iStock/Guliver

30958

Всички си мечтаем да сме богати или поне да сме достатъчно финансово обезпечени, че да не се тревожим за бъдещето си. През годините хората, които изповядват различни вярвания, дори са изградили ритуали, които да привличат богатството. Ето някои от най-популярните:

Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Ритуал за пари с кутия за бижута

На дъното на малка кутия за бижута се постила парче червен плат. Отгоре се нареждат пари – може и монети, и банкноти, важното е да са подредени по стойност. На бял лист хартия се написват всички придобивки, с които човекът иска да се сдобие. Листът се слага при парите и кутията се затваря, като през това време човекът не спира да мисли за това, което иска да му се случи. Кутията се прибира и не се отваря поне една година. След този период желанията могат да се заменят с други. Наново се поставят пари, а със старите се купува нещо за дома.

Ритуал за пари с метла

Метлата е един от талисманите, които се смята, че носят пари. Задължително се купува нова по новолуние. Около дръжката й се завива зелена банкнота и се завързва със зелена панделка. През това време човекът на ум трябва да си повтаря, че иска парите му да се множат и желанията му да се сбъднат. Метлата се поставя в някой ъгъл на дома с дръжката надолу.

Ритуал за пари със зелена чиния

Трябва ви малка зелена купичка или чиния, с която да привлечете и задържите финансовата енергия в дома си. Поставя се в хола или коридора и всеки ден в нея се пускат монети. Ритуалът трябва да започне при нарастваща луна, иначе няма да има ефект. Когато чинийката се напълни, монетите се похарчват, като задължително част от тях трябва да се раздадат на по-нуждаещите се. По желание може да повторите ритуала, когато поискате.

Важно е да се отбележи, че ритуалите трябва да се извършват при новолуние или при нарастваща луна.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички