5-те зодии, които имат най-черен характер


5-те зодии, които имат най-черен характер
Снимка:

66561

Човекът, който е стигнал до тези заключения, очевидно е имал доста насъбрано за всяка една от тези зодии. С голяма доза преувеличаване, изтъкнати са някои отправни точки, върху които наистина не е лоши да се замислите. За ваше добро е.

Овен

По принцип, вие сте една маймуна. Овенът е импулсивен, агресивен и създава много шум. На вашият характер му липсва дълбочина, така че много хора вярват, че сте "фалшификат", играещ за пред публиката. Много хора искат да знаят какво имате в главата си, но истината е, че в нея няма нищо. Способността Ви да опростявате реалността е редукционна, т.е. вие опростявате света, не за да стане по-разбираем за другите, а за да стане по-ясен за вас лично. Но липсата на далновидност ви прави наивни и глупави.

Близнаци

Имате синдром на дефицит на вниманието? Можете да отричате, но основната характеристика на този знак на зодиака е пълна неспособност да се съсредоточи и да се успокои. В главата ви постоянно се извива мощен водовъртеж от различни мисли. И вие дори не сте състояние да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на овните. Вие сте истински майстор по създаването на хаос и безредици. Близките със сигурност ви мислят за непоносим.

Лъв

В света няма по-невнимателни хора от лъвовете. Те винаги са заети само със себе си и с привличане на внимание. Вие всъщност се считате за изключителен човек, достоен за похвала и внимание повече от другите? А лъвовете освен това са дребнави. Всичко, което са готови да правят с дни – това е само нарцисизъм. Е, и да унижават другите, те също така умеят добре, разбира се.

Везни

Можете да бъдете социопат! Хора като вас никога не знаят какви капризи и изисквания ще измислят след един час. Да се угоди на везните е нереалистично. И са майстори манипулатори. Те непрекъснато изследват тяхната среда, като поставят хладни етикети. Понякога изглежда, че са хора-роботи. Те просто са програмирани да казват правилните неща в точното време на правилните хора. И накрая, най-неприятното нещо за вас: вашата измислена разумността всъщност е отражение на празно позьорство. Опитвате се да изглеждате добре, но всеки може да види, че вашият вътрешен свят е празен.

Риби

Драмааа! Рибите казват, че не търпят сцени, но те самите редовно ги правят. Целият живот на рибите е едно голямо бедствие. Неспособността ви да се застъпите за себе си превръща живота ви в хаос. И завистта ви прави неудачник. Вие сте този човек, който постоянно се оплаква от тъпия живот, и никога не прави нищо, за да промени нещо. Разбира се, какъв живот – вие сте така претоварени с работа! Вие сте нещастни и правите нещастни всички хора наоколо.

Източник: utroruse

 

 

 

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички